Cirkus Baldoni´s historie

Ægteparret Thessa Daniella og René Marvin Mønster grundlagde Cirkus Baldoni i 2001 efter at have turneret med Cirkusteatret i nogle år.

Første år foregik i et noget udslidt telt og materiellet var ligeledes noget nedslidt. I 2006 fik de deres første helt nye telt og det blev nu muligt at tilbyde mere pladskrævende numre, hvilket samtidig gjorde, at forestillingen blev endnu mere varieret.

År for år er der sket store forbedringer og i 2009 kunne de byde velkommen i endnu et nyt telt med en ny indretning, der giver et bedre udsyn for alle, nyt gredin (bænke), nye polstrede logestole og nyt fuldt computerstyret lys. I 2010 blev der investeret i en større kiosk og større toiletvogn for at reducere køen begge steder.

I 2011 blev der fokuseret på forbedringer og endnu engang købt nyt telt. 2012 blev der sat fokus på lettere materiel og udstyr der gør det nemmere at sætte teltet op og derved gør det mere skånsomt for pladserne og publikums fodtøj.

2013 blev der bygget en ny manegevogn med fastmonterede master, hvilket er en stor hjælp for teltspecialisterne, da det gør arbejdet med at rejse teltet og pakke det ned igen meget nemmere. Der blev købt nye scenetæpper og logerne fik et nyt look.

I 2014 får vi endnu engang helt nyt lysanlæg der vil være en stor forbedring og samtidig mere moderne. Der vil også som noget helt nyt blive lagt gulv i teltet, således at logerne er hævet i forhold til før, hvilket giver et meget bedre udsyn end tidligere.