Cirkus Baldoni

Velkommen i Cirkus Baldoni

I 2022 er det 20 år siden Cirkus Baldoni så lyset for første gang. Det fejrer vi med et brag af en fødselsdagsforestilling uden lige.

Igen i år bliver forestillingen præsenteret af bugtaleren og musicalstjernen Peter Nørgaard, der med løven Leonardo og hunden Charlie leder publikum igennem et festfyrværkeri af artister der jonglerer, balancerer, udfører kraftanstrengelser og numre der begejstrer og henrykker publikum i alle aldre. Børnenes helt store hit sidste år var klovnen Allando, han er også med i år med helt nye numre.

Ligesom sidste år, hvor vi for de allermindste havde en forestilling med Rasmus Klump har vi i år, børnekoncert med Arne Alligator. Arne Alligator er med over 150 millioner afspilninger på Youtube et af de mest populære børneband i Norden. Koncerterne afholdes på udvalgte steder se mere her.

Turnéen starter den 18. april og varer indtil den 6. september, hvor vi i den periode besøger Sjælland, Øerne og Bornholm. Derefter fortsætter turnéen indendørs på Færøerne. Endelig opdateret program kommer snart og billetsalg åbner op den 4. februar.

Vi glæder os til at se Jer igen til et par fornøjelige timer.

Baldoni's Julecirkus

Husk at vi november og december turérer indendørs med Baldoni's Julecirkus

JULECIRKUS.DK